Diversen

Yoga op een stoel
Iedere week kun je meedoen aan stoelyoga en mindfulness bij Inloophuis De IJssel, om beter te leven met kanker. Je bent van harte welkom voor een gratis proefles! Lees hier meer.

Wandelen in de buitenlucht
Iedere maand is er de mogelijkheid om te wandelen bij Inloophuis De IJssel. Je bent van harte welkom en deelname is gratis! Lees hier meer.

KrimpenWegwijzer
U kunt iedere vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur naar het inloopspreekuur komen als u vragen heeft over financiën, het aanvragen van een uitkering, het aanvragen van DigiD, de aanvraag bij de voedselbank, schuldhulpverlening en vragen heeft over scheiden. Lees hier meer.

Vrijwilligerswerk KrimpenWijzer
De KrimpenWijzer zet zich in om kwetsbare inwoners van Krimpen in hun eigen kracht te plaatsen. Dit doel wordt onder andere bereikt door vrijwilligers in te zetten. Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe vrijwilligers die hierbij willen ondersteunen. Lees hier meer.

Zorgvervoer
De beschikbare zorgvervoersmogelijkheden zijn samengevat in dit schema. Uitgebreide informatie kunt u lezen in de brochure: “Vervoersmogelijkheden voor gehandicapten, zieken en ouderen in Krimpen aan den IJssel”. Deze brochure is te verkrijgen bij de Krimpenwijzer in het gezondheidscentrum.
Overzicht zorgvervoer.

Inloop de IJssel
Inloop de IJssel is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen die leven met kanker. Bekijk de openingstijden hier.

Repair Café
Repair Café is samen kapotte spullen repareren, deskundig advies, ontmoeten en inspiratie opdoen. Elke eerste woensdag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur in ontmoetingscentrum de Vijverhoek, Lage Vijver 2 in Krimpen aan den IJssel. Daarnaast elke 3e donderdag van de maand van 13.00 tot 16.00 uur in de buurtkamer de Kajuit Binnenvaart 3.

Informatief
– De specialiteit – Een nieuwe naam voor de restauratie ruimte in het Facet.
– Begeleidingsgesprek nieuw geneesmiddel. – Apotheek Vrijhof VOF
– Koffie-inlopen. – Krimpenwijzer en Quawonen
– Heeft u hulp nodig bij het bijhouden van uw tuin? – Krimpenwijzer
– Seniorenadvies “Zolang mogelijk zelfstandig” – Krimpenwijzer
– Ondersteuning voor mantelzorgers.