Diversen

Schuldhulpmaatje
Het zoeken naar hulp als de schulden steeds maar blijven oplopen, of je nu jong of oud bent, blijft een groot problemen. Niet iedereen wil hierover praten. Als gevolg hiervan lopen de schulden hoog op. Het durven praten over schulden moet daarom worden aangemoedigd. Het liefst als het stapeltje rekeningen nog maar heel klein is. Dan kunnen de maatjes van Schuldhulpmaatje Krimpen de helpende hand bieden. Zij hebben hiervoor een training gevolgd en doen dit belangeloos. Lees hier meer.

Yoga op een stoel
Iedere week kun je meedoen aan stoelyoga en mindfulness bij Inloophuis De IJssel, om beter te leven met kanker. Je bent van harte welkom voor een gratis proefles! Lees hier meer.

Wandelen in de buitenlucht
Iedere maand is er de mogelijkheid om te wandelen bij Inloophuis De IJssel. Je bent van harte welkom en deelname is gratis! Lees hier meer.

Zorgvervoer
De beschikbare zorgvervoersmogelijkheden zijn samengevat in dit schema. Uitgebreide informatie kunt u lezen in de brochure: “Vervoersmogelijkheden voor gehandicapten, zieken en ouderen in Krimpen aan den IJssel”. Deze brochure is te verkrijgen bij de Krimpenwijzer in het gezondheidscentrum.
Overzicht zorgvervoer.

Inloop de IJssel
Inloop de IJssel is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen die leven met kanker. Bekijk de openingstijden hier.

Repair Café
Repair Café is samen kapotte spullen repareren, deskundig advies, ontmoeten en inspiratie opdoen. Elke eerste woensdag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur in ontmoetingscentrum de Vijverhoek, Lage Vijver 2 in Krimpen aan den IJssel. Daarnaast elke 3e donderdag van de maand van 13.00 tot 16.00 uur in Het Palet Rembrandtlaan 37.

Informatief
– De specialiteit – Een nieuwe naam voor de restauratie ruimte in het Facet.
– Begeleidingsgesprek nieuw geneesmiddel. – Apotheek Vrijhof VOF